Webshop starten

Stel je wilt een eigen winkel beginnen of je bestaande winkel uitbreiden. Bedenk dan dat het opzetten van een winkel op internet, de zogenoemde webshop, ook tot de mogelijkheden behoort. Hier volgen enkele tips waar je aan kan denken bij het beheren van een webshop.

Is er behoefte aan je producten?
Je kunt nog zo’n goed idee hebben maar als niemand op je producten zit te wachten, heeft het weinig zin een webshop te beginnen. Indien je al een bestaande winkel hebt, weet je dat er behoefte is aan een bepaald soort goederen. Met behulp van een webshop kun je je afzetmogelijkheden vergroten.

Concept
Niet alleen de producten in, ook het uiterlijk van je webshop is belangrijk. Een onoverzichtelijke site wordt even snel weer verlaten als ‘ie gevonden wordt. Over het algemeen moeten klanten binnen twee keer klikken het product hebben gevonden, anders gaan ze weg.

Zorg ook voor grote en duidelijke afbeeldingen en specificaties van de producten die je aanbiedt. Klanten kunnen ze immers niet zelf bekijken of vasthouden. Daarom is het van belang dat de eigenschappen van de producten duidelijk worden omschreven. Vermeld bijvoorbeeld duidelijk de afmetingen van de spullen die je levert.

Wilt u ook een webwinkel beginnen? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak!
Voor een afspraak, klik hier! of klik hier voor een voorbeeld!

Afspraak maken

Vrijblijvend een
adviesgesprek over
onze dienstverlening?
Neem dan contact op via het contactformulier,
of bel direkt:
06 205 777 03

Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
Mobiel 06 205 777 03