Klantreacties

Hieronder volgen enkele reacties van onze klanten:

  Studiomedes heeft onze website jaren geleden ontworpen en recentelijk geheel weer aangepast.
Van de door ons ter beschikking gestelde gegevens heeft Henry een site gemaakt waarvoor we herhaaldelijk complimenten krijgen van klanten en leveranciers. Ook de mogelijkheid om de site zelf aan te passen is handig en als we al een probleem hadden werd dit binnen no-time opgelost. Wij kunnen Studiomedes dan ook van harte aanbevelen.

Nick Abeln, directeur GlasAbeln
  Persoonlijk, flexibel en kwalitatief zijn de eerste woorden die mij te binnen schieten.
Henry Teeuwen heeft het vermogen om onze communicatie beeldend om te zetten in de juiste vormgeving.
Het ‘beeld’ van Verkeersschool Oosterpoort is in grote mate te danken aan StudioMedes.

Peter Reilman,
Directeur Verkeersschool Oosterpoort
en Oosterpoort Vakopleiding
  StudioMedes is een bureau dat zich inleeft in het te presenteren product. Korte lijnen, snel schakelen, meedenken en een prettige samenwerking. Maar bovenal een grote expertise: alle ingrediënten zijn bij StudioMedes aanwezig om tot een goed eindproduct te komen. Kortom een bureau dat zichtbare prestaties levert, goed communiceert en je ook op andere vlakken van vormgeving en communicatie adviseert.

Harold van der Hoek,
Manager Koninklijke Kentalis
  Via een gezamenlijke kennis ben ik in contact gekomen met Henry Teeuwen van StudioMedes. Na een oriënterend gesprek heeft hij voor onze Praktijk een prachtige website opgebouwd. Wat opviel is dat hij veel ruimte liet voor persoonlijke wensen en ideeën, maar daarnaast ook veel nuttige tips gaf m.b.t. de website.
Kenmerkend voor StudioMedes: snelheid bij het oplossen van een probleem, flexibiliteit (het maken van een afspraak hoeft geen weken te duren) en prettig persoonlijk contact waarbij je merkt dat hij betrokken is bij het bedrijf. Kortom, door snelheid, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen is StudioMedes echt een aanrader!

Jolanda Traas,
Eigenaar Praktijk Traas
     
Afspraak maken

Vrijblijvend een
adviesgesprek over
onze dienstverlening?
Neem dan contact op via het contactformulier,
of bel direkt:
06 205 777 03

Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
Mobiel 06 205 777 03