Internet

Studiomedes is een webdesignbureau voor innovatief en professioneel webdesign en grafische ontwikkeling. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van professionele schaalbare oplossingen voor uw bedrijf. Onze vormgeving richt zich specifiek op uw bedrijf, uw instelling, uw product en uw dienst. Wij creëren een mooie en unieke website voor uw bedrijf, die gemakkelijk door de internetgebruiker gevonden kan worden.

CMS – zelf uw website bijhouden
Wilt u uw website eenvoudig kunnen onderhouden en wijzigen? Dan hebben wij de tool voor u. Ons Content Management Systeem is namelijk zeer gebruiksvriendelijk. U kunt eenvoudig zelf pagina’s maken en wijzigen. Typ uw tekst in en op de website wordt de tekst automatisch in uw eigen huisstijl getoond. Foto’s, pdf’s toevoegen, het kan allemaal. Maar het biedt u nog meer! Vraag naar een vrijblijvende demonstratie.

Uw website kan worden aangevuld met de volgende modules: webshop, catalogus, nieuwsbrief, automodule, makelaarsmodule ….

Hostingpakketten
Studiomedes biedt u diverse hostingoplossingen. Om de kwaliteit en werking van ons CMS te garanderen, biedt Studiomedes bij de afname van een CMS het eerste jaar een gratis hostingpakket aan. Op deze manier weten we precies wat er op onze webservers draait en voor wie.

 

Meer referenties zien? [klik hier]
Afspraak maken

Vrijblijvend een
adviesgesprek over
onze dienstverlening?
Neem dan contact op via het contactformulier,
of bel direkt:
06 205 777 03

Gomarusstraat 38
9746 BC Groningen
Mobiel 06 205 777 03